Βασίλειος Κωστόπουλος

Regional Omnichannel Manager Intersport Athletics GREECE –CYPRUS-ROMANIA-BULGARIA -TURKEY

H προϋπηρεσία του ξεκινά το 2005 - στα πρώτα βήματα του Digital Marketing στην Ελλάδα -στον τραπεζικό κλάδο στο Group της Τράπεζας Πειραιώς, και συνεχίζεται σε retail πολυεθνικές εταιρείες σε θέση Senior Product Manager και Group Digital Manager για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με digital projects που στοχεύανε στην διεύρυνση και διατήρηση των πελατών.

To 2014 ξεκίνησε ένα από τα πρώτα αθλητικά online Marketplaces στην 24Media και από το 2017 έως το 2021 ανέπτυξε την omnichannel Marketing στρατηγική στη αθλητική αλυσίδα Zakcret Sports. Από τον Σεπτέμβριο του 2021 ανέλαβε την διεύρυνση του Οmnichannel στην μεγαλύτερη αθλητική αλυσίδα Intersport Athletics για Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

Σπούδασε Business Administration στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εδιμβούργο στο International Marketing και τελείωσε το Tech MBA στο AIT (Athens Information’s Technology) .

Πέρασε από το ΔΣ του GRECA καθώς και στο BOARD of Advisors του ΤΗΕ ΜALL ATHENS. Είναι επικεφαλής στην επιτροπή μεγάλων Επιχειρήσεων στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ.