Στέλλα Σαμαρτζή

Director ZZDOT / Founder YooDOo Corporate Wellness

Στέλεχος Διαφημιστικής Εταιρίας, εδώ και 27 χρόνια, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσυζητημένα projects Direct Marketing και Αθλητικού Event.
Γεννήθηκε στο Άργος, και από τα 6 μέχρι και τα 13 της χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τον πρωταθλητισμό ρυθμικής γυμναστικής.
Ακολούθησε αθλητικό γυμνάσιο και λύκειο και κατόπιν αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με κατεύθυνση τις Διεθνείς Οικονομικές Σπουδές και ξεκίνησε αμέσως την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της επικοινωνίας και του corporate.

Η ενασχόλησή της με τη yoga, εδώ και 15 χρόνια, της έδωσε την ώθηση να εκπαιδευτεί στον συγκεκριμένο τομέα και να αποκτήσει πιστοποίηση ως δασκάλα, ακολουθώντας τη βασική εκπαίδευση της of Hatha – Anusara Yoga. Παρακολούθησε πολλές, διαφορετικές προσεγγίσεις και πιστοποιήθηκε κατόπιν και σε pre/post-natal – kids – breast cancer – aerial – therapeutic.

Συμμετείχε επίσης σε Ειδική Εκπαίδευση Βιωματικής Ανατομίας, μελετώντας τον τρόπο που αυτή επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή. Παράλληλα με τη συνεχή της εκπαίδευση, υλοποιούσε προγράμματα Corporate Wellness σε διεθνή επικοινωνιακά events.Έχει εκπαιδευτεί σε προγράμματα “Wellness Coaching” και “Corporate Coaching και Mentoring” στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επίσης συμμετέχει κάθε χρόνο, ως κεντρική ομιλήτρια σε συνέδρια και σε σεμινάρια ευεξίας.
Σε συνεργασία με τη διαφημιστική και συμβουλευτική εταιρία ZZ.DOT δημιούργησε την YooDOo Corporate Wellness, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ολιστική προσέγγιση ευεξίας σε εταιρίες και επιχειρήσεις.
Δημιούργησε και εφάρμοσε μερικά από τα πιο πρωτοποριακά προγράμματα ευεξίας, όπως τη Γιόγκα Καρέκλας Εν Ώρα Εργασίας και ορθοσωμία, τον Νόμο του 10′ και άλλα που γνωρίζουν ιδιαίτερη απήχηση!
Έχει δημιουργήσει το γυναικείο δίκτυο HELLENIDES που προσφέρει ενδυνάμωση σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο σε γυναίκες.

Ασχολείται, με σεμινάρια τα οποία προάγουν την ενσυνειδητότητα μέσα από την Γιόγκα για Παιδιά. Καθώς και με την συγγραφή βιβλίου ευεξίας στον χώρο εργασίας.
Όραμά της, είναι να συμβάλλει στην δημιουργία κουλτούρας ευεξίας τόσο στις εταιρίες όσο και σε οργανισμούς και σχολεία.

;