Ρεβέκκα Παπαηλιού

Director, Consulting, KPMG στην Ελλάδα

Η Ρεβέκκα είναι Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια στον τομέα Επιλογής Στελεχών της KPMG στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία το 2008.
Διαθέτει 18 χρόνια συνολικής επαγγελματικής εμπειρίας, έχοντας αναλάβει τον συντονισμό και την υλοποίηση πολλών έργων επιλογής & αξιολόγησης διευθυντικών στελεχών για ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως στον φαρμακευτικό κλάδο, στον τραπεζικό και ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα, σε εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, λιανεμπορίου, τηλεπικοινωνιών καθώς και σε βιομηχανίες.
Έχει διεξάγει περισσότερες από 6.000 συνεντεύξεις αξιολόγησης. Από το 2019, έχει επίσης αναλάβει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας υπηρεσίας της KPMG «Executive Onboarding. Διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία ως εισηγήτρια σε θέματα Επιλογής & Αξιολόγησης Στελεχών και έχει συμμετάσχει σε προγράμματα coaching- mentoring σε συνεργασία με Ελληνικά Πανεπιστημιακά & Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Διαθέτει Πτυχίο Ψυχολογίας, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

;