Ελευθερία Κανάκη

Human Resources Manager, L’OREAL Hellas SA

Η Ελευθερία Κανάκη έχει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο τομέα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Ξεκίνησε την καριέρα της σε συμβουλευτικές εταιρίες ως σύμβουλος αξιολόγησης & επιλογής στελεχών και το 2003 εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας L’Oreal στην Ελλάδα ως Υπεύθυνη Επιλογής και Εκπαίδευσης. Τα επόμενα χρόνια εξελίχθηκε αναλαμβάνοντας ρόλους διεύθυνσης εκπαίδευσης & ανάπτυξής και HR Business Partner για τον Κλάδο των Δερμοκαλλυντικών της Εταιρίας.

Σήμερα είναι HR Manager για τους δύο από τους τέσσερις εμπορικούς κλάδους της L’Oreal Hellas, αυτούς των Δερμοκαλλυντικών & Επαγγελματικών προϊόντων.
Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού καθώς έχει ασχοληθεί με σημαντικά project της Εταιρίας που σχετίζονται με το Diversity, Equity & Inclusion ως υπεύθυνη συντονισμού για τη χώρα, το διεθνές project μετασχηματισμού που εστιάζει στην εταιρική κουλτούρα, καθώς και την έρευνα ικανοποίησης & δέσμευσης εργαζομένων.

Είναι απόφοιτη το τμήματος Ψυχολογίας του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σε Psychological Assessments in Organizations, Human Resources από το Goldsmiths College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Είναι επίσης πιστοποιημένη coach.

;