Δημήτρης Κυριακάτης

Co-founder, Workearly


Οι Ευθύμης Βαφειάδης και Δημήτρης Κυριακάτης είναι Founders και Managing Directors του Reatcode Group, ενός dynamic software house που βρίσκεται στο προσκήνιο της καινοτομίας και της τεχνολογικής αριστείας, παρέχοντας ένα μεγάλο ευρος λύσεων με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη (AI), τα analytics και τα automation tools.
Δημιούργησαν το Workearly, ένα παγκοσμίως πολυβραβευμένο edTech προιόν, που απευθύνεται σε εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα που θέλουν να αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες γρήγορα και με διασκεδαστικό τρόπο, αλλά και να πιστοποιηθούν σε ρόλους με υψηλή ζήτηση, απολαβές και υποσχόμενο μέλλον.
Tο Workearly έχει εξελίξει επαγγελματικά πάνω από 15 χιλιάδες εκπαιδευομένους και έχει μια μεγάλη κοινότητα αποφοίτων σε πλατφόρμες, όπως το Linkedin, που ανταλλάσσουν ιδέες και βοηθούν στην εξέλιξη της αγοράς εργασίας, ενώ συνεργάζεται και προτείνεται από διακεκριμένα πανεπιστήμια.
Ο Ευθύμης και ο Δημήτρης τιμήθηκαν δύο φορές στη λίστα 40 under 40 από το Fortune Greece (2022-2023) και στην 40 under 40 entrepreneurial list από την London Daily News (2023).
Το Workearly έχει επίσης βραβευτεί ως η εκπαιδευτική πλατφόρμα της χρονιάς για το 2023 στα Education Leaders Awards, και ως μία από τις κορυφαίες HR Tech Companies το 2022 στην λίστα Founders Beta, Toronto.
Επίσης, κατέχουν master στο Computer Science & Engineering, από το Πολυτεχνείο της Πάτρας.

 

;