Απόστολος Καραμπίνης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, KARABINIS MEDICAL

27 χρόνια επιτυχούς εμπειρίας, προσφέρουν στρατηγική και λειτουργική ηγεσία!

Ο κ. Απόστολος Καραμπίνης γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και ανήκει στην 3η γενιά της οικογένειας. Ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης το 1995 από τον πατέρα του κ.Νικόλαο Καραμπίνη και κατάφερε να εφαρμόσει σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της, τη βασική και θεμελιώδη αρχή του: «απόλυτη εξειδίκευση στους τομείς ενασχόλησης και σωστή φροντίδα της υγείας του ανθρώπου».

Με σπουδές στην Οικονομία & τη Διοίκηση και έχοντας δημιουργήσει από πολύ νέος έναν δυναμικό χαρακτήρα, πολύ γρήγορα κατάφερε να μετατρέψει την οικογενειακή επιχείρηση σε μια σύγχρονη και ανταγωνιστική εταιρεία, θέτοντας εφικτούς επιχειρηματικούς στόχους και εφαρμόζοντας ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να κυριαρχήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Σήμερα, η εταιρεία KARABINIS MEDICAL S.A. διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία για περισσότερο από μισό αιώνα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα της Υγείας, έχει καταφέρει να είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μεγάλους και καταξιωμένους Διεθνείς Οίκους, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και τα δικά της προϊόντα υγείας με υψηλή ποιότητα και τεχνολογία.

Ο κ. Απόστολος Καραμπίνης υπήρξε ο οραματιστής αυτού του έργου και ταυτόχρονα ο άνθρωπος που οικοδόμησε γερά θεμέλια και τις ιδανικές συνθήκες για να εξελίξει την εταιρεία. Δημιούργησε εξειδικευμένο Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, πανελλαδικό Δίκτυο Πωλήσεων, Τμήμα Εξαγωγών και μια δυναμική ομάδα ανθρώπων με τους οποίος μοιράζεται το ίδιο όραμα και στόχους. Η εταιρεία εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων υγείας υψηλής ποιότητας και αναπτύσσει τις υπηρεσίες της μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων και έργων προστιθέμενης αξίας.

 

;