Νίκος Ξ. Σαρρής

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ

Γεννήθηκε το 1954 στη Λευκωσία και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Αμμόχωστο. Το 1966 μέχρι το 1973 φοίτησε στην Αγγλική Σχολή Λευκωσίας όπου ανέπτυξε την κοινωνικότητα και την αγάπη του στον αθλητισμό. Διεκρίθη και πρώτευσε στα βαρέα αθλήματα Δισκοβολίας και Σφαιροβολίας.

Είναι κάτοχος των πτυχίων ΒSC και ΜSC Economics του CITY UNIVERSITY του Λονδίνου.

Η τούρκικη εισβολή του 1974 υπήρξε το πρώτο disruption στη μέχρι  τότε άνετη του ζωή με φυσικό επακόλουθο την αλλαγή φιλοσοφίας λόγω της απώλειας της Αμμοχώστου και της Εύρηκα.

Ακολούθησε η αρχή της επαγγελματικής του ζωής το 1978 ακολουθώντας τον πατέρα του Ξάνθο ιδρυτή και της Νέας Εύρηκα στο Βόλο.

Το 1981 υπήρξε το πιο μεγάλο DISRUPTION στην ζωή του με τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του πατέρα του από καρκίνο στα 59 του χρόνια.

΄Εκτοτε θεωρεί τον εαυτό του όχι Second αλλά 1½ Generation αφού δεν παρέλαβε ομαλά την Σκυτάλη.

40 χρόνια επαγγελματικής καριέρας σήμερα είναι Πρόεδρος&Διευθύνων του Ομίλου Εύρηκα με παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, 460 άτομα προσωπικό.

Παράλληλα με την ενασχόληση του έχει υπηρετήσει μέλος Δ.Σ στις εταιρείες Παπουτσάνη, Septona, ΕΨΑ, Christis Dairies, Linette κ.α. όπου κάθε εταιρεία ισοδυναμούσε με μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ πρόκληση.

Θα μπορούσε να ισχυρισθεί ότι: η δουλειά είναι το Hobby του και το Hobby του η Δουλειά.