Γιώργος Πατσής

Founder and CEO

Obrela Security Industries

Ο Γιώργος Πατσής είναι ένας καταξιωμένος ειδικός στην ασφάλεια πληροφοριών με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή μεγάλων προγραμμάτων ασφαλείας έχοντας δουλέψει για μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς (Global 500 Corporations). Ως επιχειρηματίας έχει πάθος με την ανίχνευση ευκαιριών σε νέες αγορές και την ανάπτυξη καινοτόμων  προϊόντων. Ηγείται του σχεδιασμού και της ανάπτυξης πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων στον τομέα της στρατηγικής ασφάλειας πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνων.

Επιπλέον, ο Γιώργος Πατσής είναι α) μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης, μία λέσχη η οποία ιδρύθηκε το 1875 και καθιερώθηκε από τότε σαν κέντρο κοινωνικής και πνευματικής ζωής με ιδιαίτερη ακτινοβολία, β)  τακτικό μέλος στον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και γ) ενεργό μέλος του Σωματείου Αποφοίτων των Πανεπιστημίων UCL και RHUL.

Ο Γιώργος Πατσής έχει σπουδάσει Electrical and Electronic Engineering στο University College of London (UCL) ενώ διαθέτει MSc Information Security Management από το Royal Holloway University of London (RHUL).

Το 2013 ο Γιώργος Πατσής επιλέχθηκε ως ένας από τους καλύτερους νέους επιχειρηματικούς ηγέτες παγκοσμίως για να γίνει μέλος του Endeavor Global Network, το κορυφαίο δίκτυο για την επιχειρηματικότητα στον κόσμο.