Θάνος Αγγελάκης

Διευθύνων Σύμβουλος, Αγγελάκης Α.Ε

Ο Θάνος Αγγελάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χαλκίδα. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Διοίκησης – Οργάνωσης Επιχειρήσεων, ενώ την περίοδο 2002 – 2003 έκανε μεταπτυχιακό ΜΒΑ στην ΕΕΔΕ.
Ως μαθητής ακόμα Λυκείου αλλά και ως φοιτητής εργάστηκε ως Πωλητής στην εταιρεία των γονέων του και προχώρησε στη δημιουργία της «Αγγελάκης Α.Ε.» επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της εταιρείας από την παραγωγή και εκτροφή πουλερικών στην εμπορία.
Τις περιόδους 1988 – 1995 και 1996 – 1998 ήταν Διευθυντής Πωλήσεων της οικογενειακής εταιρείας. Παραλαμβάνοντας μια θέση μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης ανέπτυξε στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους πελάτες – αλυσίδες super market, πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών της εταιρείας με θεαματικούς ρυθμούς και «χτίσιμο» του brand name των προϊόντων.
Από το 1998 μέχρι σήμερα κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Το 2002 ήρθε η τιμητική καταγραφή της προσωπικής και οικογενειακής ιστορίας στο «Album Των Σύγχρονων Προσωπικοτήτων του Ελληνισμού» από το Ίδρυμα Οικουμενικού Ελληνισμού – Ελληνική Εθνική Γραμμή.
Από το 2020 είναι πρόεδρος της ΕΔΟΠ ( Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας).
;