15ο Συνέδριο οικονομικών Διευθυντών

Το 15ο Συνέδριο οικονομικών Διευθυντών που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία

28/6/2016 12:00:00 π.μ.

Ανασκόπηση

Ανασκόπηση

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 15ου Συνεδρίου Οικονομικών Διευθυντών της KPMG το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διακεκριμένος ερευνητής, οικονομολόγος και συγγραφέας των best sellers “The Origin of Financial Crisis” και “Money, Blood and Revolution”, Dr. George Cooper, ο οποίος στις ομιλίες του αναφέρθηκε στην Τεχνολογία των Οικονομικών / Fintech αλλά και στο μέλλον της οικονομίας στην Ευρώπη.

Η θεματολογία του συνεδρίου περιελάμβανε επίκαιρα θέματα της Οικονομικής Διαχείρισης, όπως η αλλαγή του κανονιστικού πλαισίου για την υποχρεωτική αλλαγή των ελέγχων, οι εναλλακτικές μέθοδοι χρηματοδότησης, τα Data & Analytics, καθώς και το πολύ σημαντικό θέμα του Value Based Management.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε η παγκόσμια έρευνα της KPMG  “The View from the Top; What do CEOs actually expect of their CFOs” τα ευρήματα της οποίας σχολιάστηκαν από στελέχη της αγοράς. Τέλος, σε συζήτηση σε πάνελ, αναλύθηκε το θέμα της κυβερνοασφάλειας στις επιχειρήσεις.

Χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι ΑVIS, Genesis Pharma, Edenred, BMW, ICAP.

Υποστηρικτές του συνεδρίου ήταν οι Αρχειοθήκη, Innews, Manifest, NAIHellas, Speedex

Post Event Report Πρόγραμμα
;