Επιχειρηματικά συνέδρια

Επιχειρηματικά συνέδρια από την KPMG

Οι επιχειρηματικές εκδηλώσεις της KPMG, που διαμορφώνονται από επιχειρηματικούς και θεσμικούς εμπειρογνώμονες και τροφοδοτούνται από πλούσιες συνομιλίες μεταξύ των συναδέλφων που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις, προσφέρουν στους συμμετέχοντες την πιο φρέσκια ματιά σχετικά με επίκαιρα θέματα και τις αναδυόμενες τάσεις όσο και τις καλύτερες λύσεις αντιμετώπισης δύσκολων προκλήσεων και αλλαγών . Θα πάρετε μαζί σας νέες πληροφορίες καθώς και πολύτιμες νέες εμπειρίες.

Leaders of Digital Economy Conference

6/11/2018 9:00:00 πμ

Other

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο Leaders of Digital Economy στις 6/11. Ένα πρωτοποριακό συνέδριο για την καινοτομία και τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό, που μιλάει αποκλειστικά στη γλώσσα του business, χωρίς κλισέ και δυσνόητους όρους τεχνολογίας.

Innovation in Supply Chain Conference

1/1/0001 12:00:00 πμ

Other

Ένα νέο συνέδριο που θα συζητηθούν οι νέες τεχνολογίες που επηρεάζουν την εφοδιαστική αλυσίδα, τη σύνδεση του ψηφιακού μετασχηματισμού με την πελατοκεντρικότητα, αλλά και θα αναδείξει θέματα κυβερνοασφάλειας στο supply chain management.

GDPR Symposium

16/11/2017 12:00:00 πμ

Other

Mε τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα από την μεγαλύτερη αλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία είκοσι χρόνια στον κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η KPMG πραγματοποίησε στις 16 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Athens, συμπόσιο σχετικά με το General Data Protection Regulation (GDPR).